Tag: 杭州下沙哪里有小巷女

Haus Für Julia Und Björn / Innauer-Matt Architekten

first_img “COPY” ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/597258/haus-fur-julia-und-bjorn-innauer-matt-architekten Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/597258/haus-fur-julia-und-bjorn-innauer-matt-architekten Clipboard ArchDaily Austria Architects: Innauer-Matt Architekten Area Area of this architecture project Area:  148 m² Area:  148 m² Photographs “COPY” Projectscenter_img Haus Für Julia Und Björn / Innauer-Matt Architekten Save this picture!© Adolf Bereuter, Dornbirn+ 19 Share CopyHouses•Egg, Austria Haus Für Julia Und Björn / Innauer-Matt ArchitektenSave this projectSaveHaus Für Julia Und Björn / Innauer-Matt Architekten Houses photographs:  Adolf Bereuter, DornbirnPhotographs:  Adolf Bereuter, DornbirnSave this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnRecommended ProductsWindowsVitrocsaMinimalist Window – SlidingWoodBruagBalcony BalustradesWoodLunawoodThermowood FacadesWoodEGGERLaminatesText description provided by the architects. The new house, clamped between a lime tree and a walnut tree, comfortably completes the small hamlet in which it is situated. Due to the inclination and the narrow nature of the premises, the clear layering of the building follows the contour lines and makes use of the sloping ground.Save this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnThe entrance of the building is located on the first floor, guided by laterally entering light a staircase leads to the ground floor. Here, the living area spans across the whole building – eating, cooking and living. Two terraces open up under lime tree towards the east and walnut tree to the west. A capacious window with a bench offers a spectacular view of the village beneath and the surrounding mountain scenery. A stove divides the living area in the middle. The efficient wood burning stove functions both as production of hot water as well as heating.Save this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnSave this picture!Floor PlanSave this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnOn each floor, an enclosed service zone emphasizes the longitudinal alignment of the house. The walled zone distinguishes the living area from the ancillary rooms. Its spatial depth is visible in niches and relief- like protrusions. All furnishings and floors made from solid spruce, taken from the woods nearby, these elements alternate with hand-made plaster surfaces, produced on-site from light grey marble powder.Save this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnContrary to the spaciousness of the ground floor, the private retreats on the first floor are more densely organized, and a gallery-like extension to the roof, make the small rooms astonishingly generous.Save this picture!SectionSave this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnThe appearance of the house goes beyond what is merely practical. A lattice structure comprising of wooden rails encases the entire building. Although it functions as weather protection, it’s more a dress, carefully woven, both concealing and revealing at the same time. However, because the house is built in the countryside, the decoration is intentionally discreet but does not lose anything by the fact that the house is clearly structured, has a steep roof and structural elements such as roof cantilevers.Save this picture!© Adolf Bereuter, DornbirnProject gallerySee allShow lessInfographic: ArchDaily Building of the Year Awards 2015InfographicsThe Barrancas House / EZEQUIELFARCA arquitectura y diseñoSelected Projects Share CopyAbout this officeInnauer-Matt ArchitektenOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesEggHousesAustriaPublished on February 11, 2015Cite: “Haus Für Julia Und Björn / Innauer-Matt Architekten” 11 Feb 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogVentilated / Double Skin FacadeTechnowoodProfile Façade SystemGlassMitrexSolar PanelsMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalFiber Cements / CementsEQUITONEFiber Cement Facade Panel PicturaCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemConcreteKrytonSmart ConcreteSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Stainless Steel FinishesWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberWindowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityChairsSellexChair – IrinaBathroom FurnitureKaleBathroom Cabinets – ZeroMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my streamlast_img read more